Vrijdag

Cafetent ’s middags

The Moodchers Tribute Band 

Wie kent ze niet van weleer, ‘The Moodchers’ uit Borculo.
Bijna idereen kan de nummers ‘huis met een tuintje’, ‘allemaal op de bok’ en ‘van je hoempa hoempa’ volledig meezingen. Voor velen zijn de Moodchers muzikale historie met alle herinneringen die daarbij horen.

‘The Moodchers Tribute Band’ is in 2009 ontstaan als eerbetoon aan de oude Moodchers. Dergelijke muziek moet immers worden blijven gespeeld met het oorspronkelijke Moodchers geluid.

Cafétent ’s avonds Bad Curls

Met de Keijenborgse/Vordense band Bad Curls op het podium is het altijd een feestje onder het motto ‘Als je haar maar goed zit’.

Ze spelen nummers van Abba tot CCR, van Blondie tot Muse en van De Dijk tot de Raconteurs. De Bad Curls spelen vooral stevige rockcovers en alles wat dansbaar is en je wilde haren in beweging brengt. De grote trots van de Curls zijn drie Keijenborgse blazers die al dat gerock voorzien van een soulvol sfeertje.

Feesttent ’s avonds Melrose

Met een waanzinnig supervette show verovert de band MELROSE heel Nederland en omstreken!!

Een spoor van feest achterlatend!
The Ultimate Party Tour 2019 gaat werkelijk als een speer; een 3 uur durend spervuur aan kneitervette hits, meezingers en classics zorgen voor een ongekende ervaring en behoort nu al tot 1 van de meest geboekte shows van NL!

Zaterdag

Zondag

Maandag

Archief