Selecteer een pagina

Hou deze website of facebook goed in de gaten voor alle details.
Er gaat een gerucht over het Koningschieten op maandag maar dat is nog geen haalbare kaart en zal nog moeten wachten.

De alternatieve kermis is uiteraard coronaproof.

Vrijdagavond 25 juni:

Op vrijdagavond 25 juni trappen wij ons alternatieve Kermis weekend af met een digitale pubquiz! De presentatoren van deze pubquiz en Martin Waser en Keijenborgs eigen Theo Tankink.

Deze quiz zit vol met echte Keijenborgse vragen en zullen gesteld worden door echte Keijenborgers! Weet jij alles over de Keyenburgse Boys, KMC’95 of de Keislag? Of ben je een expert in vragen over De Klepper of onze kerk? Sla je slag en win deze quiz!

Vanaf 20:00 uur staat op deze website en op de facebookpagina een link waar je kunt inloggen, dit wijst zich vanzelf.  Rond 20.30 uur gaan we testen en zijn we telefonisch beschikbaar om te helpen als je er niet uit komt.
Om 20.45 uur begint de Keijenburgse Pubquiz en barst de strijd los!

Zaterdagavond 26 juni:

Helaas staan wij op zaterdagavond niet met ons allen in een van onze gezellige feesttenten, maar willen wij toch voor een stukje gezellige muziek zorgen. Radio Ideaal gaat op zaterdagavond live uitzenden vanuit Dorpshuis de Horst Keijenborg. In deze Kermis Keijenborg uitzending komen bekende en minder bekende gasten langs en zijn alle verzoekjes welkom!
Er zal ook een “Top Secret band” voor live muziek en extra sfeer zorgen. Dus zet je radio aan en geniet vanuit je eigen tuin van een klein beetje kermis gevoel.

Meer informatie en details volgen via facebook en deze website.

De uitzending van Radio Ideaal vanuit Dorpshuis de Horst Keijenborg begint zaterdagavond om 20:00 uur.
Jeffrey van Londen zal de hele avond gasten ontvangen en vooral veel muziek draaien.
We zijn op zoek naar de 10 beste kermisnummers! Reageer op facebook en geef zo jouw favoriete kermisnummer op. We maken de komende woensdagen op facebook de tussenstanden bekend.

Zondagmiddag 27 juni:

TC Keiaosers en Schuttersgilde St. Jan bundelen op zondag 27 juni de krachten. Op de Kermiszondag gaan vanuit Dorpshuis de Horst verschillende fietstochten worden uitgezet.
Speciaal voor de kinderen, met hun ouders, is er een eenvoudige fotopuzzeltocht uitgezet met een lengte van 20 km. Onderweg zijn er foto’s gemaakt van onderwerpen langs de weg die in de goede volgorde geplaatst moeten worden. Hieraan kan men eventueel meedoen, maar je kunt ook gewoon de bordjes volgen en het rondje fietsen zonder puzzel en genieten van een ijsje op de route.
Op de afstanden van 30 en 50 km. kan men genieten van het verrassende landschap rondom de Slangenburg of op de terrassen rondom de DRU Cultuurfabriek in Ulft.
Inschrijven en vertrekken kan tussen 11.00 en 14.00 uur achter Dorpshuis de Horst. Het voormalige schoolplein kan men bereiken via de Kerkstraat.
Bij terugkomst is hier tevens een gezellig aangekleed terras ingericht om nog even na te kletsen.
Ook de fietsliefhebbers uit de naburige omgeving zijn van harte welkom deze dag.
Kinderen fietsen gratis mee en volwassenen € 5,00 inschrijfgeld.
Onderweg wordt er een frisdrankje aangeboden door de Schutterij en een gratis ijsje door de Keiaosers.