Vrijdag 24 juni 2022

Cafetent ’s middags

The Moodchers Tribute Band 

Wie kent ze niet van weleer, ‘The Moodchers’ uit Borculo.
Bijna idereen kan de nummers ‘huis met een tuintje’, ‘allemaal op de bok’ en ‘van je hoempa hoempa’ volledig meezingen. Voor velen zijn de Moodchers muzikale historie met alle herinneringen die daarbij horen.

‘The Moodchers Tribute Band’ is in 2009 ontstaan als eerbetoon aan de oude Moodchers. Dergelijke muziek moet immers worden blijven gespeeld met het oorspronkelijke Moodchers geluid.

Cafétent ’s avonds Bad Curls

Met de Keijenborgse/Vordense band Bad Curls op het podium is het altijd een feestje onder het motto ‘Als je haar maar goed zit’.

Ze spelen nummers van Abba tot CCR, van Blondie tot Muse en van De Dijk tot de Raconteurs. De Bad Curls spelen vooral stevige rockcovers en alles wat dansbaar is en je wilde haren in beweging brengt. De grote trots van de Curls zijn drie Keijenborgse blazers die al dat gerock voorzien van een soulvol sfeertje.

Feesttent ’s avonds Jackfire

Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van Jackfire.

Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads Het publiek zal een “moment of fame” ervaren met de meezing knallers en guilty pleasures. Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show.

Zaterdag 25 juni 2022

Kindermiddag: Tommie en Sofie

De twee vrolijkste avonturiers? Dat zijn Tommie en Sofie! Samen reizen zij de hele wereld rond, op zoek naar avontuur.

Dit loopt niet altijd even soepel. Doordat Tommie een beetje onhandig is komen ze in de meest gekke avonturen terecht.

Gelukkig is de slimme Sofie erbij om te zorgen dat alles toch goed afloopt. Ga jij met Tommie en Sofie mee op avontuur?

Cafetent ’s avonds H.I.K.

Van (stevige) rock tot sfeervolle Nederlandstalige muziek.

De gezelligheid en interactie met het publiek staan hierbij hoog in het vaandel.

Feesttent ’s avonds MmoozZ

Luisteren met je ogen!

MmoozZ is zo’n band die muziek is gaan maken vanuit een passie en dat hoor je terug!

De dame en mannen van MmoozZ willen op een avond het liefst zo lang mogelijk spelen.
Niet alleen de energie van de band is uniek, ze zijn ook altijd in voor een geintje op het podium. ‘De lol die de bandleden zelf hebben, is erg aanstekelijk’ is een veel gekregen reactie na een show van MmoozZ. 

Zondag 26 juni 2022

Cafetent ’s middags
Jaman dut
Voedertietels

Dochters hol ow moeders thuus! Het gaat weer spoken op de vaderlandse podia! Gitarist Richard ‘Gorro’ JAnsen en drummer Hans ‘Mongo’ bouMAN zijn terug!
“We hadden machtig veel zin om onze eigen liedjes van onze oude band Jovink weer eens te gaan spelen”, aldus een blije Mongo.

 

Cafetent ’s middags Goeie Genade

De band komt uit de regio en maakt van elk optreden een happening.
Het zeer energieke gezelschap brengt een bonte repertoire-keuze in een wervelende show.
In sneltreinvaart wordt geschakeld tussen rock-’n-roll, pop, ska, disco en schlagermuziek. Dit alles in een mengelmoes van Engels, Duits, Nederlands, Achterhoeks, Twents en Limburgs. Kortom, voor elk wat wils!

Terras Heavy Hoempa’s

Heavy Hoempa bestaat uit 7 blazers en een drummer die tot het gaatje gaan!

Massive Brass Rock met een dikke knipoog naar de hardrock en metal. Verrassende uitvoeringen van herkenbare gouwe ouwe van o.a. Metallica, Motörhead, Guns ‘n’ Roses, Iron Maiden, en AC/DC.

Stevige kost, maar door de luchtige presentatie past dit niet alleen op het podium op een metalfestival, maar ook ‘zonder stekkers’ op elk straattheater en zelfs jazzfestival.

Feesttent ’s middags Bandje voor Sfeer

Het is zo ver, Bandje Voor De Sfeer is er klaar voor!

Ze staan te popelen om elk feest op de kop te zetten waarbij alle voetjes van de vloer komen en iedereen meezingt! De ervaren muzikanten hebben bewezen elke tent ondersteboven te zetten.

Tijdens de spectaculaire show komen de bekendste meezingers, vernieuwende medleys en knallende ballads voorbij waar bij op ieder tentfeest, pleinfeest, bedrijfsfeest en bruiloft gegarandeerd het dak eraf gaat.

Feesttent ’s avonds The Rousers

Fasten your seatbelts and get in the Rousercoaster!

De Rousercoaster levert gegarandeerd een flinke dosis adrenaline.

Door de ‘pedal to the metal’ mentaliteit worden uw gevoelens en emoties in een fast train heen en weer geslingerd.

Maandag 27 juni 2022

Cafétent middag Richtig Rex

Opgegroeid met Duitse schlagers en volksmusik is Richtig Rex een waar stimmungskanon. Gezegend met een sprankelende stem en geboren om een glimlach te toveren op alle gezichten bij een van zijn vele optredens. Met z’n charmes doet hij harten sneller kloppen. Zijn shows vol supertolle schlagers en aprésski-hits, heerlijke humor en een lach zijn keer op keer een waar meezingfeest met bombenstimmung. Richtig Rex ist einfach wunderbar. Zijn motto is: ‘Ein bisschen spass muss sein’. Voor meer informatie: www.richtigrex.nl

Cafétent middag D.J. Fiasco

Alles draait om passie en het zien dat mensen genieten van muziek en de show eromheen. Een oktoberfest, Hollands, aprés-ski, 90’s, disco classics of een foute party, niets is Roy Leunissen te gek!  Met recht draagt hij dan ook de slogan:

The ultimate party experience!

Feesttent middag en avond
Perfect Showband

Perfect Showband is een zeer dynamische band met jaren lange ervaring dat zich uit in muzikaliteit, veelzijdigheid en 100% live beleving. Met hits van toen tot de hedendaagse top 50 gaat overal het dak eraf.
Alles staat in het teken van interactie met het publiek om er samen een onvergetelijke feest van te maken. www.perfect-showband.nl