Vrijdag 21 juni 2024

Cafetent ’s middags

Sleppers

Jaa, beste mensen dat wordt een donders fijne vrijdagmiddag in de cafetent.

Het leukste bandje van de Achterhoek, spølt op ut geheur veur ieder wel wat. Dansmuziek, polonaise, metzingers, alles kump an bod. Wi-j zeet ow geerne!!

Cafétent ’s avonds Bunzings

Broezen, Hard Warkende Keal, Her en Der, Rock & Roll, zo maar een greep uit de nummers die jullie allemaal kennen. Wij zijn De Bunzings een band uit het oosten van Nederland en spelen stinkend harde (dialect) Rock’n Roll. Met ons bekende repertoire zorgen wij voor een knetter dik feest.

En zoals de naam misschien doet vermoeden, wij stinken niet.

Nieuwsgierig? Kom vrijdagavond naar de Cafetent!

Feesttent ’s avonds Cabrio

Een veelzijdig repertoire, 5 energieke rasmuzikanten verpakt in een wervelde show. Als Cabrio uitpakt, dan krijg je een fantastisch podiumplaatje met, indien de locatie het toelaat, vlammen, confetti en een te gekke lichtshow. Je wordt meegezogen in het enthousiasme van de band. Of het nu gaat om een kermis, schuttersfeest, een bedrijfsfeest of bruiloft, dat dak moet er af! Met de combinatie van recente top 40 nummers, Hollandse dijenkletsers, opzwepende medleys, jouw favoriete rocksong of de echte feesttent kneiters…. Ze spelen ze allemaal in rap tempo achter elkaar. Deze band speelt écht in op het publiek.

Zaterdag 22 juni 2024

Kindermiddag: ?

Wordt later bekend

Cafetent ’s avonds Raldeoos

Schuif de tafels en stoelen opzij, want hier komen de Raldeoos! Dat wordt een feestje. De band Radeoos spelen 80% Nederlandse muziek van eigen bodem, waaronder piratenhits, Nederlandstalige nummers en gouwe ouwe hits. Deze band is veelzijdig inzetbaar en geschikt voor feesttenten, piratenavonden, carnaval, tuinfeesten, kermissen, kroegen, dorpsfeesten en andere evenementen.

Feesttent ’s avonds SHE

Welkom in de wereld van SHE, waar muziek de magische link vormt tussen de band en het publiek. Maak je klaar voor één brok chemie, vriendschap en klappers van hits. Deze vijf getalenteerde meiden weten waar ze voor komen: jouw avond onvergetelijk maken. Zodra SHE op het podium staat, wordt de partyvonk ontstoken en verspreidt het feest zich als een lopend vuur, totdat de zaal één feestend geheel is. Het geheim? Een mix van fantastische muziek, geweldig publiek en de grenzeloze passie van de band. Met scheurende gitaren en knallende dancehits stijg je op naar een andere dimensie. Need a night out? SHE! got you covered.

Feesttent ’s avonds Lenza

The word is out! LENZA! Een nieuwe naam met een nieuwe sound! Met deze eclectische sound! Klaar om menig feest af te breken!

Zondag 23 juni 2024

Cafetent ’s middags
Paloma’s

De Paloma’s dat zijn een stel donders gezellige muzikanten die houden van een mooi stukje ‘olderwetse’ piratenmuziek. Dit toporkest uit `t oosten van het land wekt al die magistrale plaatjes van vroeger weer gewoon opnieuw tot leven! In elke feesttent en zaal of op een mooi festival trapt deze band keihard alle kneiters uit vervlogen tijden voor je aan. Lady Marie kriegt d`r kippenvel van!

Loop de polonaise mee op de Dutchboys en de Slijpers, spring rond op de klanken van Circus Renz en de Four Tak of haak maar in op een heerlijk walsje van wijlen Jantje Koopmans. Poeh.. wat een sound!

 

Grote tent ’s middags Bandje voor de Sfeer

Bandje Voor De Sfeer” is meer dan zomaar een coverband; het is een onmisbare bron van feestelijke energie. Met een hart dat klopt voor feestvieren, weet deze band perfect hoe ze het publiek in beweging krijgen. Hun optredens zijn niet zomaar shows, maar ware feestelijke belevenissen waarbij het publiek wordt uitgenodigd om mee te zingen, dansen en genieten.

Zondagmiddag cafetent The Dudes

Dit multi-instrumentale duo van cowboys uit de Achterhoek heeft de voorliefde voor oude hits en country rock ’n roll muziek gecombineerd tot een volledig klinkende band!

Zondagavond grote tent Jackfire

Vier ervaren en talentvolle muzikanten met een unieke live show. In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl van Jackfire. Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads Het publiek zal een “moment of fame” ervaren met de meezing knallers en guilty pleasures.

Maandag 26 juni 2023

Cafétent middag Timmie Tirol

Foute platen, Duitse Schlagers, Nederlandstalig, Rock, Puberpop, Après Ski. Alles komt voorbij zodra hij aan de knoppen begint te draaien.
DJ Timmie Tirol weet wel hoe hij een feestje moet bouwen.

Cafétent middag D.J. Fiasco

Met meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van het DJ’en, weten wij als geen ander hoe we feesten tot leven kunnen brengen. Als allround DJ’s begrijpen we de kracht van het aanvoelen van het publiek, waardoor we het feest naar ongekende hoogten tillen.

Alles draait om passie en het zien dat mensen genieten van muziek en de show eromheen. Een oktoberfest, Hollands, aprés-ski, 90’s, disco classics of een foute party, niets is Roy Leunissen te gek!  Met recht draagt hij dan ook de slogan:

The ultimate party experience!

Feesttent middag en avond
ROXX!

Stap in het nieuwe muziektijdperk met 𝗥𝗢𝗫𝗫!

Zes maestro’s in de muziek, afkomstig uit drie commerciële top bands, bundelen krachten voor een unieke en onvoorspelbare muzikale reis.

Met decennia aan ervaring, transformeert 𝗥𝗢𝗫𝗫 klassiekers en huidige hits in hun eigen onvergetelijke sound. Van kermistenten tot grandioze pleinen- kortom alle feesten; ze zullen iedere locatie in extase brengen.