Vrijdag 23 juni 2023

(zogauw de line up van 2024 bekend is zullen we deze pagina aanpassen)

Cafetent ’s middags

The Moodchers Tribute Band 

Wie kent ze niet van weleer, ‘The Moodchers’ uit Borculo.
Bijna idereen kan de nummers ‘huis met een tuintje’, ‘allemaal op de bok’ en ‘van je hoempa hoempa’ volledig meezingen. Voor velen zijn de Moodchers muzikale historie met alle herinneringen die daarbij horen.

‘The Moodchers Tribute Band’ is in 2009 ontstaan als eerbetoon aan de oude Moodchers. Dergelijke muziek moet immers worden blijven gespeeld met het oorspronkelijke Moodchers geluid.

Cafétent ’s avonds Free Willy

Free Willy is een enthousiaste rock coverband uit Harfsen en opgericht in 2011 door vijf vrienden. Zij spelen unieke medleys en rock en pop nummers van onder andere Queen, Elvis, Abba, Normaal, AC/DC en vele anderen. Met sfeer en enthousiasme maken zij van elk feest er eentje om niet snel te vergeten!

Feesttent ’s avonds Lead

Energiek, interactief en 100% live! Vijf heren en een charmante dame met maar één doel: Feest! Wanneer deze coverband het podium betreedt, is er geen houden meer aan. Je wordt meegesleurd van de ene hit in de andere en stilstaan is niet meer mogelijk. Of het nou een festival, tentfeest of bedrijfsfeest is: bij LEAD gaat álles de lucht in.

Zaterdag 24 juni 2023

Kindermiddag: Ari’s Safari

Ari is een week geleden gearriveerd van zijn fantastische Safari- reis. Hij heeft dan ook van alles meegebracht. In de show voor jong en oud komen geweldige goocheltrucs, een dieren- imitatiewedstrijd, levende witte duiven en een prachtig konijn aan bod. Natuurlijk kan de schattige chimpansee met zijn buiksprekerstreken niet ontbreken! Ook slangen, apen, katten, een tijger, konijntjes, vogels en bijzondere bloemen komen aan de beurt. Wie houdt daar nu niet van?

Cafetent ’s avonds Raldeoos

Info volgt

Feesttent ’s avonds Noah

Met een repertoire van meer dan 200 nummers is het dikwijls keuzestress. Wat zullen we vandaag gaan spelen? Het was Ali B die zei: “Gooi dat hele repertoire in de mix, man!” Daarmee werd de trend gezet. Op een doorsnee avondje NOAH, knallen er meer dan 150 van de allergrootste hits het podium af. Van guilty pleasures tot aan de vetste tracks van dit moment en van hardstyle stampers tot Nederlandse hiphop van eigen bodem. Oude rockklassiekers en de leukste meezingers mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Zondag 25 juni 2022

Cafetent ’s middags
Paloma’s

De Paloma’s dat zijn een stel donders gezellige muzikanten die houden van een mooi stukje ‘olderwetse’ piratenmuziek. Dit toporkest uit `t oosten van het land wekt al die magistrale plaatjes van vroeger weer gewoon opnieuw tot leven! In elke feesttent en zaal of op een mooi festival trapt deze band keihard alle kneiters uit vervlogen tijden voor je aan. Lady Marie kriegt d`r kippenvel van!

Loop de polonaise mee op de Dutchboys en de Slijpers, spring rond op de klanken van Circus Renz en de Four Tak of haak maar in op een heerlijk walsje van wijlen Jantje Koopmans. Poeh.. wat een sound!

 

Grote tent ’s middags Seven days Music

De band met 100% live muziek! Een geoliede feestmachine, die direct weet in te spelen op het publiek met pakkende meezingers, knallende medleys en actuele nummers. Alle hits worden gespeeld door dit feestteam. Het repertoire van Seven Days Music, varieert van Dance tot Rock, van Fout naar Goud en van Nederpop tot Abba. Natuurlijk hoor je ook de hits van nu. Met Eline, Thijs, Kevin, Timo, Niek en Jaron gaat elke tent plat!

Terras Pick up Service 

Muzikanten, dat is wat zij zijn en ze komen de klus klaren. Ze brengen sfeer waar je het mar wilt hebben. Geen podium? Geen probleem, dat hebben zij bij zich in een hele bijzondere vorm. Ze bouwen de PickUp-truck uit en kunnen op een eigen PickUp-podium meteen muziek maken. Een band zoals u die nog niet eerder hebt gezien. Vier blazers en een drummer. Rauw. Energiek. Swingend. Herkenbare muziek maar anders dan u gewend bent.

Feesttent avond Jetset

Neem een gedreven zanger, een spetterende zangeres en vier energieke topmuzikanten. Met JETSET LIVE! komt “high energy” en de absolute top naar Keijenborg. JETSET LIVE! staat garant voor de vetste mash-ups, medleys en outfits. Met een custom made licht- en LEDwall-show, knallende shooters en CO2 is het één en al energie op het podium en een genot om naar te kijken. Met passie en gedrevenheid ontwikkelt en vernieuwd JETSET LIVE! Elk dag weerwaardoor je telkens weer verrast wordt.

Maandag 26 juni 2023

Cafétent middag Richtig Rex

Opgegroeid met Duitse schlagers en volksmusik is Richtig Rex een waar stimmungskanon. Gezegend met een sprankelende stem en geboren om een glimlach te toveren op alle gezichten bij een van zijn vele optredens. Met z’n charmes doet hij harten sneller kloppen. Zijn shows vol supertolle schlagers en aprésski-hits, heerlijke humor en een lach zijn keer op keer een waar meezingfeest met bombenstimmung. Richtig Rex ist einfach wunderbar. Zijn motto is: ‘Ein bisschen spass muss sein’. Voor meer informatie: www.richtigrex.nl

Cafétent middag D.J. Fiasco

Alles draait om passie en het zien dat mensen genieten van muziek en de show eromheen. Een oktoberfest, Hollands, aprés-ski, 90’s, disco classics of een foute party, niets is Roy Leunissen te gek!  Met recht draagt hij dan ook de slogan:

The ultimate party experience!

Feesttent middag en avond
Kaliber

Kaliber is veelzijdig, origineel en beschikt over een grote dosis energie die zeer aanstekelijk op het publiek werkt. Met verrassende muzikale wendingen in het repertoire weet Kaliber een ieder aan zich te binden en heeft de band in no time een klik met het publiek. Inspelen op de wensen van het publiek, dát is de aanpak van Kaliber. Wie kent er niet de vele optredens van beroemde Keijenborgse zangers op het podium bij Kaliber. Laat je weer verrassen want Kaliber heeft er een zangeres bij gescoord en een heel erg goede ook nog. Kaliber gaat er voor op de maandagmiddag en de avond!