Ook tijdens de Keijenborgse kermis hebben we te maken met de aangescherpte controles op het rookverbod en de alcoholverkoop.
Zoals inmiddels bij eenieder bekend, is het wettelijk verboden om te roken in openbare ruimtes en om alcohol te verstrekken aan personen onder de leeftijd van 18 jaar.
Bij de muntenkassa zijn gratis polsbandjes verkrijgbaar voor personen boven de 18 jaar op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Dit voorkomt discussies aan de bar.

Als organisatie willen wij de kermis graag betaalbaar houden, dus ook wij zullen aandacht besteden aan het roken in de tent. Zo zal er dit jaar geen verkoop van rookwaren meer zijn. Daarnaast zal het rookverbod via diverse aanwijzingen duidelijker in beeld gebracht worden.

Maar uiteindelijk zijn jullie; de bezoekers degenen die hier echt invloed op hebben!
Rook niet in de tent, maar gewoon buiten. Je kunt in Keijenborg altijd droog en overdekt buiten staan en het is zelden echt koud tijdens de kermis, dus neem die kleine moeite en voorkom daarmee flinke boetes voor de Keijenborgse kermis en help daarmee de Kermis betaalbaar te houden voor iedereen!